Brałem chwilówkę na majówkę i bardzo nam się te pieniądze na wyjeździe przydały. Pieniądze dostałem za 0 zł także generalnie nie dołożyłem do tego interesu ani złotówki. Jakbym miał brać na procent to pewnie bym sobie darował. Pożyczki szukałem przez porównywarki internetowe i najlepsze warunki znalazłem na stronie odpowiedniapozyczka.pl. Mają duży rozrzut, mniej i bardziej popularne firmy, także jest z czego wybierać.
Przez Internet bez problemu można wziać pożyczkę w firmie Extra Portfel Warunki mają dobre, termin spłaty dość dlugi bo 45 dni. Ogólnie polecam się zapoznać z ich warunkami, bo naprawdę nie ma żadnych zbytecznych formalności i wszystko idzie załatwić naprawdę szybko.
Jak dla mnie strona jest najlepsza. Bo mają mało formalności, a konkretne kwoty można od nich dostać. Nawet do 11.000zł, czyli to nie 200zł co brakuje do wypłaty, tylko można już coś pomyśleć, zainwestować, jest to już suma, która daje możliwości.
A ja bym się trochę brała brać chwilówkę na głupoty. Rozumiem jak ktoś ma podbramkową sytuację, ale na wakacje? Wolałabym nigdzie nie pojechać i składać na przyszły rok.