MarlenaH pisze:Ja coś teraz słyszałam o Ibis Styles w Grudziądzu, hotel sieci Accor więc wydaje się być naprawdę w porządku. Dopiero mają otwierać także może być to ciekawe miejsce na konferencje czy szkolenie.
jurek pisze:MarlenaH pisze:Ja coś teraz słyszałam o Ibis Styles w Grudziądzu, hotel sieci Accor więc wydaje się być naprawdę w porządku. Dopiero mają otwierać także może być to ciekawe miejsce na konferencje czy szkolenie.
A nie wiesz może kiedy ma być otwarcie tego Ibis Styles w Grudziądzu, bo my teraz szukamy miejsca właśnie w tamtych okolicach i może zgłosilibyśmy się do nich. Poszukam też w internecie na pewno będzie jakaś informacja.
Welmer pisze:Accor to przecież międzynarodowa sieć, więc standardy w PL będą takie same jak na Zachodzie.
malwinkajac pisze:Welmer pisze:Accor to przecież międzynarodowa sieć, więc standardy w PL będą takie same jak na Zachodzie.
Dokładnie, więc fajnie, że w tamtych okolicach otwiera się taki hotel. Grudziądz tak jak pisali, ładne miasto, ale nie wiem czy tak bardzo popularne a szkoda
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]