Witam proszę o informację odnośnie tego, jakie buty sportowe najlepiej jest obecnie zakupić? Czy raczej lepsze będą buty trekkingowe czy jednak sportowe? Jak uważacie ? pozdrawiam.
Nie no "każde" to nie są ok:) Dziś trzeba się nawet sporo naszukać, żeby trafić w takie idealne buty do danego sportu. Ja kupuję ostatnio przez sklep http://www.sarafis.pl/ - mają tam dość porządnie posegregowane działy na no buty do biegania, czy buty na rower itd - a to wbrew pozorom ma ogromne znaczenie
Taka stara piosenka była... "Laleczka z saskiej porcelany, twarz miała bladą jak pergamin..."
matko, ludzie, ale do czego te buty chodzenie, bieganie, wycieczki, po górach, tenis, koszykówka, siatkówka, piłka nożna. gdybym wiedział do czego to może bym odpisał, które lepsze
Raczej się już nie dowiemy , ja mam do biegania stare Nike, które pora wymienić na nowe, może te: asics z wyprzedaży? Wyglądają że wygodne, przewiewne, czyli dokładnie takie ja potrzebuję.
asicsy to najwygodniejsze buty sportowe jakie mialam, trenuje juz w nich 7 lat i sa minimalnie zniszczone, fakt, ze trenuje hali, ale 7 lat to i tak duzo i poki co nawet nie zamierzam ich wymieniac. Nike niestety tylko stare sie dobrze trzymaja, nowych nie polecam rozwalily mi sie po 2 miesiacach =/